De wekker ging vroeg want 8:45 uur was al de aftrap.
De eerste wedstrijd van de competitie is van start gegaan.
De jongens moeten duidelijk nog wakker worden, maar gelukkig waren de jongens en meisjes van Monster dat ook niet.

Zo begon de wedstrijd wat rommelig.

Monster werd wakker en hun spits liep vrij en pakte deze kans aan. 0-1. Nu werd het tijd dat wij ons ook gingen focussen en zouden gaan voetballen.

Een kwartier na het eerste doelpunt viel gelukkig de 1-1.
Met deze stand gingen we ook de rust in. Na wat tactiek besprekingen en een peptalk gingen we de 2de helft in.
Onze jongens zetten duidelijk meer druk en er werd goed overgespeeld. Daar was de 2-1. Oke nu volhouden! Monster kwam nog een paar keer op onze helft maar vaak met buitenspel.

1 grote kans kregen ze maar die kwam op de paal. Na wat duw en trek werk kwamen wij toch voorbij de verdediging van Monster en werd de 3-1 gescoord.

Beetje verbazing bij onze jongens. Zat ie er nou in of niet? Maar het was duidelijk een doelpunt. Oke 3-1. Nu moeten we het niet meer weg geven.

Nog 10 minuten op de klok. Monster gaf het voetballend een beetje op, maar bleven vechten. Wij hadden nog 2 mooie kansen maar “helaas” was de keeper er goed bij voor een redding.

Daar was het eind signaal en de eerste 3 punten zijn in de pocket.????