JO13-2 pakt 3 punten in eneverende wedstrijd!

Na een goed verlopen (regenachtig) Paastoernooi mochten de jongens vandaag onder heel andere omstandigheden de wei in.

Zonnetje was door, zacht windje en de winterjassen konden eindelijk thuis blijven.

We hadden veel zieke en geblesseerde maar gelukkig werden we aangevuld door Justin, Sidi en Enzo.

Vanaf het begin zag je al dat ze er zin in hadden,
VUC had nog niet veel kunnen uitrichten en Vredenburch drukte ze vast op hun eigen helft.
Jamie kwam al vroeg in de wedstrijd goed door over rechts, gaf strak voor en Jamie was de VUC verdedigerd te slim af... 0-1

Kort daarna weer over dezelfde kant maar dit keer was het Denny die koel bleef..0-2
We kennen die stand uit vorige wedstrijden nog dus nu was het zaak om nu wel de 3 punten mee te nemen naar huis.

Maar na een goede aktie van Denny tegen de achterlijn van VUC ging het toch even mis.
Scheidsrechter trekt geel, bedenkt zich en geeft toch rood.
Verwarrende aktie van de scheids.

Nu staan er na een klein kwartiertje 10 man op het veld.
Maar VUC wist zich geen raad met de extra ruimte.

Vredenburch gaf achterin niks weg en het middenveld bleef in handen.
Jon knalde vlak daarna vanaf links de 0-3 in de touwen. Laat de keeper kansloos door de bal rechts in de bovenhoek te schieten.

Kaan ramde vlak daarna de 0-4 binnen.
Het mannetje minder was niet te zien.

Nicky kreeg nog een (bewuste ??) slag in zijn gezicht .
De speler werdt door de trainer van VUC gelijk naar de kant gehaald maar hij had blijkbaar ook geel gehad.
Maar VUC stond dus nog vrolijk met 11 man op het veld.
Het was zowel voor Vredenburch als VUC onduidelijk wat de scheidsrechter allemaal aan het doen was.

Rust dus even bijkomen van de inspanning en goed drinken want de temperatuur was al aardig opgelopen.

En die bleef , net zoals de hartslag van sommige, ook de 2e helft aardig oplopen..

VUC had natuurlijk wat recht te zetten.
Echter maakte Jamie na 10 minuten de 0-5 en gelijk daar achteraan maakte Justin na een hoekschop de 0-6 !
Niet te geloven.

Daarna ging VUC alles of niets spelen en Vredenburch kon het niet meer aanlopen.
Zij scoorde er een paar snel achter elkaar tot aan de 4-6.

De klok liep al aardig de extra tijd in toen de 5-6 viel maar gelukkig kwam in de 35 minuut het verlossende fluitje !!

De jongens hebben lang met 10 man moeten en sommige hadden ook al een wedstijd daarvoor moeten spelen omdat er bij verschillende teams veel spelers zijn weggevallen.

Na de overwinning in het Paastoernooi zijn de 3 punten op zo'n mooie dag extra lekker !!