Quick verslaat JO13-4 in sneeuwwedstrijd

5 - 1

Vredenburch JO13-4

6e klasse 6

17 maart 2018 8:45

Na 4 weken geen wedstrijd te hebben gehad, stond vandaag Quick op het programma.

Eerst dachten we nog dat het weer het niet zou toelaten maar nadat bijna alle wedstrijden waren afgekeurd kregen we te horen dat onze wedstrijd wel door ging.

Alle shawls, mutsen, handschoenen en thermo kleding weer uit de kast gehaald en daar stonden we dan om 8:30 uur bij Quick.
8:45 uur was de aftrap.

Binnen 1 minuut werd de bal binnen de touwen geschoten. Zo dat is een mooi begin. De jongens speelden de bal lekker over en zette druk bij de tegenpartij.

Maar na 5 minuten zag Quick een kans en maakte deze goed af. Het staat 1-1.

Vredenburch kreeg veel kansen maar mede door de wind kreeg de bal vaak een verkeerde draai waardoor die naast het goal belande. Het veld was hier en daar wat wit waardoor de spelers van allebei de ploegen vaak uitgleden, maar dat hield ze niet tegen om door te blijven voetballen.

3 minuten voor rust schiet Quick op goal. Onze keeper hield hem tegen maar de bal gleed toch door het doel in. Het fluitsignaal van de rust klinkt. Even opwarmen in kleedkamer en tactiek bespreken.
2de helft hebben we wind mee, maar helaas hielp dat ons niet echt.

Al snel kwam daar de 3-1 voor Quick. Oke kom op jongens! Langs de lijn werd er flink gecoached. Maar de jongens waren moe. Geen wissels en hard veld.

Quick maakte daar gebruik van en maakte nog 2 doelpunten. Jammer genoeg hebben we verloren. Volgende week gaan we er gewoon weer voor.