De wekker ging vroeg vanmorgen want om 8:30 uur begon de wedstrijd.

De jongens staan in op het veld en de aftrap is genomen.

Die Haghe ziet dat hun spits vrij staat. Hij krijgt de bal en het staat 1-0.
Oke Vredenburch wakker worden!
Gelukkig kwamen wij na een minuut na de eerste goal gelijk met antwoord en werd de 1-1 binnen geschoten.
Het voetbal was allebei de kanten onrustig spel.
Na aantal keer buitenspel van die haghe zijn we goed weg gekomen.
Na mooie diepe pass op links werd de bal van aantal meter mooi in de touwen geschoten. Yes 1-2.
Met deze stand gaan we ook de rust in.
Even wat aanwijzingen en wat drinken en dan zijn ze klaar voor de 2de helft.
Na de rust spelen we 10 tegen 10
Die Haghe begint gelijk goed en het fluitsignaal voor 2de helft is maar net geweest en ze schieten de gelijkmaker binnen. Vredenburch moet de rust bewaken in het spel want dan lukt het wel. En dat blijkt na rustig overtikken was daar de 2-3.

Oke zo doorgaan. Daar kwam een mooie diepe pass op rechts en hij word in de hoek binnen geschoten. 2-4
Die Haghe gaf niet op en bleven vechten. Dat resulteerde in de 3-4. Vredenburch zette druk en kregen nog een mooie kans maar de keeper stond in de weg.

Jammer. Nog een aantal keer kwam Vredenburch dicht bij het goal maar de 3-5 wilde er maar niet in.

De laatste 10 min waren spannend en zenuwslopend. Hoeveel tijd hebben we nog?
Nu moet we het volhouden en niet weg geven. Maar het is lastig. Die Haghe komt nog paar keer dicht bij ons goal. De laatste minuut is ingegaan.

En daar kwam dan gelukkig toch de 3-5. !!

ongens wat een inzet en vechtlust hebben jullie laten zien. Allemaal toppers.