0 - 3

Vredenburch JO13-2

2e klasse 5

21 april 2018 9:45

Vandaag stond al weer de 7e wedstrijd in de (nog steeds wennen) voorjaarscompititie op het programma.
Dit keer uit tegen het Zoetermeerse DSO.

Om verschillende redenen lukte het niet om een compleet team op de mat te zetten dus de aftrap om 9.45 was met 10 man.
De opstelling was
Rohan, Idris, Nicky, Naef, Senna, Jon, Denny, Jamie, Dawid en Jaimy

Maar de tegenstander had niets in de gaten en Vredenburch gaf met de 10 man gelijk gas.
De jongens waren wakker en gemotiveerd om DSO niet in het spel te laten komen.

Het begin was goed.
Er werd gejaagd, gerend, gelopen, gepassed en vooral gezweet !
Jamie zag een bal net voor de lijn weggehaald worden....of was die er toch overheen ?!

Kort daarna , al in de 5e minuut, rondde Denny goed werk over rechts af ...0-1 !

DSO wist zich geen raad met de man meer situatie en liep zich vaak stuk op de stugge Vredenburch verdediging.
De eerste helft speelde zich vooral op de DSO helft af maar de kansen die Vredenburch had om verder uit te lopen werden helaas niet benut.
De uitstekende keeper van DSO was een sta in de weg en als de keeper dan gepasseerd was, stond er een verdediger in de weg.

Rust , even bijtanken want de temperatuur had al weer zomerse waardes genomen.

De tegenstander had ondertussen door dat wij met een mannetje minder stonden en gingen vol op de aanval spelen.
De extra man voorin zorgde voor meer druk op de verdediging maar die viel niet om !
Door hun druk voorin kon Vredenburch op de counter gaan spelen en kwam er dan af en toe dan ook gevaarlijk uit.
5 minuten voor tijd maakte DSO door goed storen van de jongens voorin dan ook de fatale fout waardoor Dawid de bevrijdende 0-2 binnenwerkte !!
En als toetje maakte hij ook de 0-3 vlak voor tijd.