Penalty nekt JO13-2 in halve finale KNVB beker

1 - 0

Vredenburch JO13-2

Groep 3 1

14 mei 2018 19:00

Maandagavond om 19:00 stond de halve finale voor de jongens van de JO13-2 op het programma.

Uit tegen Warmunda , in Warmond.

De spanning was goed te voelen...zal het lukken om de finale te bereiken ?
In het begin waren de teams aardig aan elkaar gewaagd.
Na 5 minuten schoot Naef van dichtbij over en Warmunda schoot een vrije trap in onze muur.
Een sterkere middenfase van de eerste helft zorgde voor wat kansen voor Vredenburch.
Een aanval over rechts werd net door de Warmundakeeper onderschept en een vrije trap van Jon tikte hij net over.

Een snelle uitbraak van Warmunda over onze linkerkant werd gelukkig door Rohan onschadelijk gemaakt en de corner daarna werd afgeslagen.

0-0 de rust in.

In de 2e helft was Vredenburch de sterkere.
Warmunda werd op de eigen helft gedrukt en er waren veel halve kansen om de eerste goal te gaan maken.
Een hoekschop werd net over gekopt en de ballen die in hun 16 kwamen,  werden door hun stugge verdediging onschadelijk gemaakt.

Warmunda kwam 1 keer door en na een ingreep van de Vredenburch verdediging ging de Warmunda speler naar de grond.
Correcte sliding of niet, de bal ging op de stip.....1-0

Tegenvaller natuurlijk maar er was nog tijd.
Vredenburch bleef beuken op Warmunda maar probeerde de akties vaak te ver door te voeren waardoor hun verdediging kon ingrijpen.
In de laatste minuut werd er nog door een Warmundaspeler hands gemaakt maar de scheidsrechter zag het niet als opzettelijk.

Eindstand 1-0..........de teleurstelling was natuurlijk groot.

De jongens hebben zich in dit bekerseizoen van hun beste kant laten zien en daar mogen ze in ieder geval trots op zijn !