-

Wilhelmus JO9-7

5e klasse 35

28 september 2019 10:00

Tussen alle regen van afgelopen dagen door mochten de toppers van JO9-3 toch het veld op en kwam de zon zelfs even door.

Wilhemus kwam op bezoek. Amir was helaas ziek. Verder was iedereen aanwezig. Tijdens de warming-up was het nog lachen en gieren. We zien een rivierkreeft op het veld lopen. Freek Vonk woont in de buurt maar die kon er helaas niet bij zijn om de kreeft te pakken. Gelukkig is de vader van Kai een goede vervanger.

Zoals wel vaker gaat de knop gelijk om bij het eerste fluitsignaal. De jongens zijn serieus en dat blijft bijna de hele wedstrijd zo. Want ze zijn niet van plan om wat kado te geven aan de geel zwarten.
Raid keept deze keer. Hij houdt zijn doel schoon 1e helft. Ook dankzij goed werk van het middenveld en de verdediging natuurlijk. Voorin creëren we behoorlijk wat kansen. En voor rust maken we al een paar mooie doelpunten.

Na rust staat er een andere keeper in bij Wilhelmus, best een grote jongen. Ook speelt er een meisje in het team, zij is ook een kop groter en een van de beste van het team. Leuk om te zien. Maar onze spelers maakt het volgens mij niet uit wie er tegenover ze staat. Want binnen paar minuten na rust is het alweer raak. Ahmet en Joah zijn op dreef en scoren allebei een paar keer. Maar ook Rayshawn, Erren, Dani, Muhammed en Kai spelen een prima wedstrijd.

Djavi die de tweede helft weer goed staat te keepen moet 1 onhoudbare bal laten gaan. Het meisje maakt namelijk een hele mooie.
Uiteindelijk lopen we zelf uit naar 8-1. Super gedaan jongens!
Zorg wel dat je op tijd bent bij de wedstrijden. Het is wel zo leuk om samen de warming-up te doen en niet steeds als wissel te moeten beginnen.