-

Scheveningen JO9-1

1e klasse 15

23 november 2019 10:00

De jongens blijven ook in de 1e klasse resultaten behalen wat vorige week al drie punten opleverde met winst bij Den Hoorn met een uitslag van 4-8.

Deze Zaterdagochtend mochten de helden het tegen Scheveningen Jo9-1 gaan laten zien waar we toch wel wat beducht voor waren want zij kwamen de eerste reeks van de competitie uit in de Hoofdklasse.
Het tactische plan was om met een extra middenvelder te spelen en met een hangende spits om vooral verdedigend niet tekort te komen.

De eerste 10 minuten waren aftasten maar via een kluts kwam de bal bij spitsje Daylen en die faalde niet 1 op 1 met de keeper en tekende voor de 1-0.
Bij een hoekschop knikte de boomlange schollenkop de 1-1 binnen waarna de pauze aanbrak.
Tijd om te wisselen met Brent en Ayoub in de ploeg om wat meer voetbal in de ploeg te brengen en dat lukte en door mooie goals van de uitstekend spelende Rafik was de ruststand 3-1.
Tijd voor een siroopje, wat aanwijzingen en ook om weer door te wisselen.
Nu moesten de drie “kleintjes” vol aan de bak en we hielden stand onder leiding van de geweldig spelende Liam in de verdediging.

De laatste 10 minuten speelden we de tegenstander weg en liepen we uit door mooie goals van Raf en Brent.
De nog niet genoemde Juno heeft weer fantastisch gekeept, Yassin en Birkan ijzersterk verdedigd.

Grote complimenten jongens dit was de beste wedstrijd tot nu toe van dit seizoen.