Vredenburch JO9-3

5e klasse 15

9 november 2019 10:30

Het is een echte herfst ochtend in, Scheveningen. We blijven nog even in de auto tot de ergste buien voorbij zijn.
Vorige week werd helaas verloren. Maar werd er wel aardig gevoetbald. Vandaag gaan we weer proberen om het kijken, passen en bewegen van de afgelopen training te gebruiken in de wedstrijd.

We spelen tegen SVV Scheveningen op het minst slechte deel van het veld.
Onze jongens hebben er zin in. Eigenlijk in de hele wedstrijd wordt er hard gewerkt door iedereen.
Als we de bal hebben zijn we vaak gevaarlijk. En als we de bal verliezen willen we deze heel snel terug veroveren.
De jongen met het wat langere haar bij Scheveningen is best goed. We hebben soms wel wat moeite om hem tegen te houden. Ook omdat de tegenstanders weer een kop groter zijn. Toch zijn we net wat feller in de duels.

Ik pik er weer even 1 speler uit bij ons.
Djavi is weer erg belangrijk voor ons. Ook al staat hij voorin 1e helft, hij ziet het gelijk als er ergens gevaar dreigt achterin. Hij sleurt het hele veld over en loopt gaten dicht. Ga zo door jongen.

De eindstand is 1-4. Het is dat het meisje van Scheveningen in de 2e helft een paar mooie reddingen doet met haar benen, want we waren een paar keer dicht bij nog meer doelpunten.
Jongens wat zijn we trots op jullie. Het passen en bewegen gaat echt steeds beter. We kijken alweer uit naar jullie volgende wedstrijd.