Berkel JO15-2

3e klasse 04

19 september 2020 10:00

Mooi najaarsweer op sportpark Vredenburch.
De bekerwedstrijden waren prima gegaan dus een goed gevoel voor deze pot tegen wedstrijd tegen Berkel.

De eerste kans was ook voor Vredenburch maar die ging er helaas niet in.
Vredenburch begon lekker aan de wedstrijd en probeerde Berkel vast te zetten.
Je zag dat Berkel een goed team op het veld had staan met snelle, slimme spitsen die snel de diepte in werden gestuurd.
0-1...dat is een tegenvaller.

Maar wij gingen gewoon door
Een goeie combinatie over rechts, Ardit die zich weg wilt draaien van een reus van een verdediger maar die kon hem alleen tegenhouden door hem vast te houden. Frrrrtttt, de scheidsrechter (Ancelotti, bedankt voor het fluiten) is onverbiddelijk. Penalty.
Shane maakt geen fout en schiet beheerst in de linker hoek binnen.  1-1

De wedstrijd was aardig in balans...Jeremy tikte een hard schot knap via de lat over en Akram schoot aan de andere kant net voor langs.

Berkel was in de breedte iets sterker en 2 slimme diepe ballen maakte ze knap af. 1-3

Vredenburch bleef wel lekker voetballen maar helaas geen aansluittreffer.....rust

De thee was blijkbaar in de benen gezakt want we kwamen de 2e helft niet vlot uit de startblokken.
Berken maakte slim gebruik van wat verkeerde positiespel aan de kan van Vredenburch en scoorde 2 keer kort achter elkaar.
De kansen die zij wel gelijk maakte wilde bij ons er niet in.
Berkel maakte 1-6 maar gelukkig scoorde Jaimy de 2-6 door door het midden netjes binnen te schieten..

Ondanks het harde werken liep Berkel toch nog verder uit.
Op het fluitsignaal maakte Jaimy zijn 2e dus eindstand 3-8.

Kortom, lastige wedstrijd tegen een goeie tegenstander.
Er waren toch nog steeds wel kansen(jes) van Vredenburch om wat meer te kunnen scoren. Af en toe werd er lekker rondgespeeld en wisten de jongens elkaar te vinden.
Iedereen lekker blijven trainen en dan worden jullie steeds een stukje beter !