Julialaantje 15 B
2282NW
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3952288

Zaterdagochtend op veld 3 tegen GDA JO10-2. De jongens en meisjes van de JO10-1 waren er klaar voor! Beide teams begonnen de wedstrijd fel wat in de beginfase leidde tot kansen voor beide teams!

GDA opende de score en maakte 0-1. Vredenburch had ook een aantal mooie kansen, maar die gingen helaas niet in het doel. Onze topkeeper Dean pakte een aantal goede schoten op doel van GDA en onze toppers van Vredenburch gaven de strijd niet op. Lieroi en Nicola knokte op het middenveld voor elke bal en Damian kon de achterstand omzetten door 2 mooie doelpunten achter elkaar te scoren. Kort daarna kreeg Lieroi een mooie kans, maar schoot de bal net over.

Vredenburch was op dreef en Aaron kon vanaf de linkerkant de bal hard in het doel knallen….3-1 voor!! GDA was wat overrompeld maar kwam af en toe toch nog gevaarlijk in de buurt van het goal van Dean. Maar Jazzlyn en Amir verdedigde voor hun leven en Dean zorgde met een paar mooie reddingen ervoor dat GDA niet kon scoren. Lieroi nam een mooie, lange uittrap over het middenveld van GDA heen en Damian ronde goed af… 4-1 voor Vredenburch.
Na de rust begon GDA wederom heel fel en maakte met een kopbal de 4-2. Vredenburch was meteen wakker, de koppies gingen omhoog en de strijd ging verder. Aaron, Hamza en Damian combineerde er goed op los en Hamza scoorde met een fraai doelpunt de 5-2 voor Vredenburch.
GDA gaf zich niet gewonnen en bleven aanvallen. Ze schoten meerdere keren van afstand op Dean en een keer werd hij door richting veranderd door de verdediging van Vredenburch en ging zo in het net achter Dean….5-3. Vredenbuch ging onverstoord verder met aanvallen met goede kansen voor Hamza en Lieroi (net naast) en Nikola op de lat. Aaron wist de stand wel op te schroeven naar 6-3 en schoot de bal heerlijk achter de keeper van GDA. GDA bleef goed voetballen en probeerde de druk toch op te voeren en doelpunten te maken. Uit de kluts lukte dit ook en de stand was weer 6-4. De toppers van Vredenburch waren nog niet klaar met scoren en creëerde door goed samen te spelen nog wat kansen. Aaron wist van deze kansen er nog eentje af te ronden en maakt de 7-4. GDA wist dat er nog maar 2 minuten te spelen waren en maakte in de allerlaatste minuut de 7-5.

Wat een heerlijke, spannende en vooral sportieve wedstrijd met veel strijd van beide teams en wat zijn wij als ouders /trainers trots op onze toppers van de JO10-1!!!