Van Brienenlaan 15
2244BP
WASSENAAR
tel. 070-3242422

Na de 1e overwinning in de nieuwe poule wachtte ons zaterdag de vroege uitwedstrijd tegen SVC’08. Dit team zat al in onze 1e poule en had net als ons alles gewonnen. Maar omdat zij een wedstrijd minder hadden gespeeld promoveerden zij niet met ons mee. Nu komen we ze dus alsnog tegen.

In het 1e kwart had SVC weinig te vertellen tegen ons. Wij houden constant druk op hun helft. Met ons felle spel en een paar aardige combinaties verdienen we een doelpunt. Die komt er dan ook via Amir. We gaan brutaal door met het creëren van kansen. Maar de enorm grote keeper van SVC voorkomt een grotere voorsprong. De gasttraining van Hakim woensdag heeft onze jongens duidelijk goed gedaan.

Niet veel later komt SVC wat meer in de wedstrijd. Ook zij gaan hun vaak grotere lichaam meer gebruiken, de wedstrijd wordt wat harder. Op zich houdt de scheidsrechter het allemaal goed onder controle. Maar 1 ding klopt niet, hij is constant aan het coachen in het veld. Dat werkt een beetje verwarrend voor sommige van onze spelers.
Bij een 1 tegen 1 situatie voor ons doel staan we een beetje te slapen. De aanvaller gaat richting ons doel. We stappen niet in, waardoor het de aanvaller wel heel makkelijk wordt gemaakt om een hoekje uit te kiezen tussen Boris en de paal, 1-1.

SVC gaat door en er ontstaat een echt voetbal gevecht op het kunstgras in Wassenaar.
Door een doelpunt die de speler met een beetje geluk heel mooi binnen schiet komen we op achterstand. SVC loopt zelfs uit naar 3-1.

In het 4e kwart zien we hetzelfde spel als in het 1e kwart. We stropen de mouwen nog een keer op, drukken SVC naar achteren en gaan op jacht naar de aansluitingstreffer.
Djavi die vaak belangrijk is in de opbouw had altijd een beetje pech met het afmaken van kansen. Vorige week scoorde hij eindelijk zijn doelpunt tegen Forum. En dat lijkt een verlossing, want het is ook Djavi die de 3-2 binnen schiet met een geplaatst laag schot.

“Alles of niets” zouden de supporters van ADO roepen. Nou dat doen we dan ook. Verdediger Dani komt naar de kant. Daylen moet voor onrust zorgen voor het doel van SVC. Keeper Boris mag ook mee naar voren. De 3-3 hangt in de lucht. SVC is leeg en komt niet verder dan de middellijn. En dan het moment dat we eigenlijk elke week wel een keer zien. Ahmet krijgt de bal en loopt schuin richting doel van SVC. Hij kijkt, haalt zijn linker been naar achteren en vuurt diagonaal af op het doel zoals hij er al tientallen heeft gemaakt afgelopen seizoenen..………………Oeeeeeeeeeh Dit keer helaas niet schuin genoeg in de hoek.De keeper neemt ons laatste beetje hoop weg. Eindstand 3-2.

Hard gewerkt jongens. En met periodes goed gevoetbald. Zonder de enorme keeper van SVC hadden we minimaal een punt mee naar huis genomen.
Maandag weer lekker trainen voor de volgende wedstrijd, thuis tegen Wilhelmus.