Madesteinweg 17
2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978920

Loosduinen blijkt voor zami 1 een lastige tegenstander. Thuis werd al moeizaam met 1-1 gelijkgespeeld tegen deze middenmoter en nu werd een nederlaag geleden. Voor de rust werd Loosduinen ook wel erg geholpen door Vredenburch. Terwijl Vredenburch qua veldspel de overhand had werd een slordige terugspeelbal meteen noodlottig. Onze keeper leek met een correcte sliding de boel nog te redden maar de (wandelende) scheidsrechter besliste op grote afstand voor een penalty. In eerste instantie werd deze nog gekeerd maar in de rebound was de nemer attent en schoot alsnog de 1-0 tegen de touwen. Hierna herpakte Vredenburch zich snel en via een mooie aanval over links maakte zami 1 de gelijkmaker. Dat leek aanvankelijk ook de ruststand te worden, maar te laconiek verdedigen (bal leek uit te gaan) leidde volkomen onnodig tot de 2-1. De tweede helft kreeg Vredenburch nog diverse kansen, maar het stugge Loosduinen hield stand. Zij namen hierdoor meer afstand van de versterkte degradatieplekken in deze vierde klasse. Wij daarentegen verloren punten voor de bovenste plaatsen en periode 2.

Conclusie 1: voor de 2e periode haakt Vredenburch nu af. GDA dat later op de dag aan de overkant DUNO versloeg kan in die periode niet meer worden achterhaald.

Conclusie 2: in de totaalstand doen we nog mee voor plek 2 t/m 4 (koploper PGS/Vogel staat al 8 punten los) met nog steeds kans op de nacompetitie. Er volgen nu 2 thuiswedstrijden: 11 maart tegen DUNO (concurrent voor de plekken 2 t/m 4) en 18 maart de derby tegen Semper Altius dat stijf onderaan staat.

Kortom 2x winnen in deze duels en de stand oogt al weer wat vrolijker.

Hopelijk weer veel publiek in de thuiswedstrijden op 11 en 18 maart!