Nijkerklaan 7 9
2573BA
'S-GRAVENHAGE
tel. 070 3635050

Na 2 overwinningen (Semper en RAS) vandaag de uitwedstrijd tegen Quick Steps. Een overwinning zou betekenen dat we ons nog meer gaan melden in de subtop. QS staat weliswaar onderaan met slechts 3 punten maar is uit altijd een lastige tegenstander.

Daarbij mist ons vlaggenschip nog steeds een aantal spelers door schorsingen en blessures. Gelukkig beschikken we over een brede selectie met goede vervangers. Vorige week nog werd onze 1e keeper lelijk geraakt met als gevolg een op 2 plekken gebroken arm (sterkte gozer).

Vredenburch startte de wedstrijd aanvallend met ook enige kansen die helaas niet werden benut. En dan ja dan komt QS die amper een kans hadden gehad uit een corner op 1-0. Na deze domper werd uit een mooie aanval redelijk snel de gelijkmaker binnengeschoten waarmee de rust aanbrak met een 1-1 stand.

Ook in de tweede helft bleef Vredenburch de beter voetballende ploeg terwijl QS vooral de lange bal speelde. Het leek op een gelijkspel te eindigen tot Vredenburch uit een mooie aanval de bevrijdende 1-2 maakte.
Vlak hierna na een mooie uitbraak werd ook nog de 1-3 gemaakt en dus opnieuw 3 punten.

In de stand is inmiddels de 5e plek bereikt en is meer zeker nog mogelijk met deze selectie. Volgende week zaterdag komt Quintus op bezoek en uit ervaring weten we dat dit altijd een taaie tegenstander is.

Dus kom vooral op zaterdag 19 november naar de Burcht, aanvang 14.30 uur.