2282NW
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3952288

Vredenburch- MSV’71: 4-1

Vanwege de werkzaamheden aan veld 1 moest zami voor het eerst in deze competitie op natuurgras aantreden tegen laagvlieger MSV’71. Via 2 identieke aanvallen over rechts stond het al na ongeveer 5 minuten 2-0 voor Vredenburch. Dan ga je er eens goed voor zitten (uh staan). Na die 2  snelle goals bleef zami 1 aanvallen en voor de rust kwamen ze via goed voetbal op een 4-0 voorsprong. Wat een luxe en uiteraard was de verwachting dat Vredenburch zou uitlopen naar een monsterscore. Maar helaas net als bij het duel tegen SEP (ook een 4-0 ruststand) werd het spel na de rust minder en werd er ook niet meer gescoord, althans niet door Vredenburch. MSV’71 werd in de rust door de trainer opgedragen om alleen nog maar te verdedigen om zodoende niet tegen een te grote nederlaag aan te lopen. Dat zij zelf nog 1x scoorde was slechts voor de statistieken. Wel prettig was de boodschap dat Zoetermeer uit tegen DHL gelijk had gespeeld. Hierdoor hebben Maasdijk en Vredenburch beiden in totaal 2 verliespunten en Zoetermeer inmiddels 4.

Programma tot aan de winterstop

2/12 Te Werve – Vredenburch aanvang 14.30 (op die dag ook de wedstrijd Zoetermeer – Maasdijk)

9/12 Vredenburch - Quintus, aanvang 14.30

16/12 Vredenburch – Maasdijk (inhaal), aanvang 14.30

Kortom belangrijke weken en hopelijk met veel publieke steun voor ons vlaggenschip.

Balsponsor

Balsponsor bij de wedstrijd Vredenburch- MSV’71 was café restaurant DE WITS. Mede eigenaar van dit goedlopende restaurant is Michel Schot. Michel heeft in de jeugd nog bij Vredenburch gevoetbald. Al snel kwam hij in de plaatselijke horeca terecht (onder andere Bij Ton’s muziekcafé). Inmiddels al weer enige jaren is hij nu dus mede eigenaar van de WITS gevestigd aan de Herenstraat 4 in Rijswijk (naast de ALDI vestiging). Je kunt er terecht voor koffie, taart, lunch, cocktail, borrel, bier, diner, service en gezelligheid vanaf 10 uur. Reservering via [email protected] of via 0703996404.