Beloofd is beloofd, 12-2 pakt de 3 punten

Julialaantje 15 B
2282NW
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3952288

Terwijl de meteorologische herfst is begonnen op 1 september is het al 22 graden als we op Vredenburch park aankomen om 0915 uur. De jongens en de meiden staan netjes klaar in pak zodat we snel naar de kleedkamer kunnen om de wedstrijd te gaan bespreken. We leggen uit dat we niet dezelfde fouten gaan maken als een week geleden en dus goed de hoekschoppen in de gaten gaan houden en dat we beter gaan communiceren.

De 1ste kwart beginnen we sterk en komt er heel snel al een doelpunt, maar er was helaas al terecht  gefloten door opa Hans. Daarna kwamen we niet aan voetballen Jazlynn, Dylan en Nikola hadden het even zwaar waardoor er veel ballen door het midden ging. Hierdoor had de erg sterke spits een aantal kansen maar die gingen gelukkig over of werden gered door onze sterke Amir. 1ste kwart  0-0

Voor het 2de kwart begint veranderen we de opstelling en zegt Kelvin dat we rustiger moeten zijn en lekker moeten gaan voetballen. Dat hadden de kinderen goed begrepen want in het 2de kwart begonnen we echt te voetballen zoals we kunnen. Er werd goed overgespeeld en er werd goed gecommuniceerd. De tegenstander had niets meer te vertellen. Basti en Hamza bleven vechten voor elke meter die er was en met een goede voorzet van Mike op xavi die de bal magisch aanneemt word het 1-0. Kort erna scoort xavi de 2-0.

De 3de helft begint na een wat langere rust omdat het echt heel heet is. De jongens en de meiden gaan er weer goed tegenaan en waar we normaal de 3de helft lastig vinden blijven we heerlijk voetballen. Nu krijgen wij de hoekschoppen en hamza dribbelt  in en geeft hem voor waardoor Adam de bal erin kopt. Adam was erg goed bezig terwel zijn schoen eigenlijk kapot was gegaan in de warming-up. Hamza scoort zelf nog een ddoelpunt weer uit een hoekschop en het staat 4-0.

De 4de helft is de tegenstander helemaal op en kunnen we het rustig uitspelen, althans dat dachten we. Ondanks het hete weer blijven we gaan. Jazlynn Dylan en Nicola laten niets meer door Mike en Basti controleren het middenveld en xavi en Djentino zorgen ervoor dat de tegenstander gek van ze worden. Door dit spel drukken we de tegenstander naar achteren en er volgt een eigen doelpunt 5-0. We krijgen nog een hoekschop en Hamza ziet een kans en krult hem zo in het net. 6-0.

Wat een heerlijke wedstrijd hebben we gezien. Vorige week de hoekschoppen tegen nu volledig omgedraaid. Trots op de jongens en de meiden dat ze hard hebben gevochten in weersomstandigheden die bijna niet te doen waren.