2273BP
VOORBURG
tel. 070-3864302

DE VOLGENDE PUNTEN ZIJN VOOR ONS.

2 september eindelijk begint het echte seizoen weer met een wedstrijd tegen Forum Sport JO12-2.

Na 2 lastige oefenwedstrijden waar we het flink moeilijk hadden en niet echt aan voetballen kwamen ook doordat we een 3-3-1 systeem speelden. Hierdoor moesten we veel lopen en speelden we erg hoog in het veld. Hier werd ook gelijk duidelijk dat de conditie niet zoals het had moeten zijn😬

We zijn begonnen met een 3-2-2 opstelling en de opdracht gegeven om te zorgen dat we niet te ver naar voren gingen voor de verdediging. In het 1ste kwart waren we nog een beetje aan het zoeken hoe de tegenstander aan het voetballen was daardoor werd er weinig gepraat en zo kwam er helaas een eigen doelpunt tegen. Gelukkig werden we hierdoor wakker en begonnen we lekker te voetballen. Met veel kansen over en weer bleef het 1-0. Het 2de kwart gingen we er vol in en bleven we voor elke bal vechten. Djentino kwam goed weg en scoorde de 1-1. Niet veel later kwam Basti goed voor de bal en scoorde de 1-2.
De 3de en voor ons altijd een lastige kwart waren we de betere partij met ook weer een paar heerlijke reddingen van Amir, toch bleef het 1-2. De 4de en laatste kwart waren we op de kinderen wilde wel maar het tempo werd lager. Bij 2 hoekschoppen letten we niet goed op en laten we de tegenstander vrij lopen die erg netjes de bal in kopten.
Helaas hadden we de scheidsrechter ook niet mee met een paar dubieuze beslissingen. Complimenten aan de kinderen die super rustig bleven en ook Complimenten voor het blijven vechten tot de laatste minuut

Eindstand 3-2.