Vredenburch 12-2 kweekt vertrouwen en verslaat KMD met maar liefst 5 doelpunten.

tel. 0174-292191

Zaterdag ochtend mogen we dan eindelijk weer gaan voetballen na zoveel lange weken niets doen. De tegenstander is KMD, Klein Maar Dapper ,en iedereen is op tijd aanwezig. Ik zie aan de kopjes dat er best wat spanning is en dat snap ik best aangezien we de afgelopen fase niet veel
geluk hebben gehad. We kunnen wel weer wat positiefs gebruiken.

Afgelopen week mochten we gelukkig weer trainen op ons vertrouwde plek op Vredenburch en deze trainingen waren erg goed , de inzet en de wil waren uitstekend zelfs . Dus ik heb een erg goed gevoel dat we deze wedstrijd wel eens kunnen winnen. In de kleedkamer beginnen we aan de bespreking over hoe we deze wedstrijd gaan spelen ,er wordt iets anders gespeeld vandaag . Iedereen krijgt een duidelijke taak, de kinderenluisteren aandachtig en snappen de taken. Ook de warming up en de oefeningen gaan
erg goed. Het is duidelijk dat de jongens en meiden er erg zin in hebben vandaag.

Het 1ste kwart is begint en geven goed druk en er wordt goed gevoetbald over en weer.
Maar door wat foutjes , foute aannames en achter iemand staan of te veel bij elkaar staan, verliezen we de bal wel eens en maken we het ons erg moeilijk. We krijgen wel wat kansjes en een kans wordt benut door Hamza die de bal heerlijk inschiet na een fout van
de tegenstander 0 1.

In de 2 de kwart beginnen we wat meer in ons spel te komen maar ok Kmd die toch wat kansen krijgt. Gelukkig staat vandaag de verdediging als een huis en haalt Mike de bal van de lijn. Kmd wordt wat feller en vooral op Hamza die zich niet laat kennen. Ook Xavi dolt de ene naar de andere weg.

In de 3 de kwart wisselen we Nicola voor Jazlynn en Basti voor Djentino en gaat jazlynn rechts midden spelen en Xavi naar links midden. In de rust hebben we weer de taken
besproken , 1 taak van Djentino is zo veel mogelijk ruimte maken als spits, blijven hangen aan de voorkant en zo de verdediging mee te laten lopen dus veel lopen zonder de bal.
Dit doet hij zo goed dat er steeds veel ruimte ontstaat en Jazlynn met een super schot een wereld doelpunt scoort 0 2. Je ziet direct de opluchting in het spel en da t er een last van de spelers valt. Het oude voetbal wat we zo graag zien en wat ze zo goed kunnen
komt weel helemaal terug. Heerlijke combinaties zie je voorbij komen en Kmd was het helemaal kwijt.

4de kwart zitten we er helemaal in, Adam speelt erg goed achterin en omdat we erg hoog druk zetten kan Adam ook heerlijk uithalen en maakt de 0 3. Vredenburch is los en wilt meer. Dylan krijgt de bal achterin en dribbelt iedereen weg naar voren geeft de bal af,
krijgt hem via een hak terug en haalt uit 0 4 . Dylan zou een extra stuk taart krijgen als hij zou scoren, deze heeft hij zeker verdient. Het middenveld speelt heerlijk en omdat
Djentino nog steeds zijn taak doet kan Jazlynn weer uithalen en maakt de nog steeds zijn taak doet kan Jazlynn weer uithalen en maakt de 0-5. Maar bij deze uithaal klappen de vingers van de keper dubbel en kan niet meer verder spelen. deze uithaal klappen de vingers van de keeper dubbel en kan niet meer verder spelen.

Kmd heeft geen wissels meer en na overleg wordt de wedstrijd 7 minuten eerder Kmd heeft geen wissels meer en na overleg wordt de wedstrijd 7 minuten eerder gestopt.

Ik ben echt super trots dat we deze wedstrijd zeer verdient hebben gewonnen en dat de kinderen elke taak zeer goed uitvoerde ook omdat het iets anders was wat we normaal gewend zijn.
Ook Amir was weer top die zijn doel schoon heeft gehouden.

Bedankt jongens en meiden voor deze mooie wedstrijd .