Julialaantje 15 B
2282NW
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3952288

Eindelijk was het dan zover. Vredenburch beschikt weer over een splinternieuw kunstgrasveld. Zodoende kon de eerder wegens weeromstandigheden gestaakte wedstrijd tegen Quintus op kunstsprieten worden afgewerkt. Er was veel publiek op deze wedstrijd afgekomen en het was natuurlijk meteen sfeervol vanaf de tribune. De wedstrijd begon vanaf de 28ste minuut met een   1-0 voorsprong. Vredenburch startte voortvarend en uit drie aanvallen over rechts waarbij Erwin was betrokken werd 2 keer gescoord. Jammer was dat uit een vrije trap Quintus een seconde voor de rust tegen scoorde (3-1). Na de rust een nog steeds sterker Vredenburch. Eerst werd nog de 4-1 gemaakt na een misverstand in de verdediging van Quintus. We weten echter ook dat deze tegenstander nooit opgeeft. Zij kwamen dus ook nog een keer terug op 4-2. Uiteindelijk maakte Erwin na de zoveelste rush op rechts het nu zelf af, eindstand 5-2. Hierdoor kwamen we in punten weer gelijk met FC Zoetermeer. De strijd om het kampioenschap blijft waarschijnlijk dus tot het eind ongemeen spannend, waarbij Maasdijk als derde met slechts 2 punten achterstand eveneens kanshebber is.

Balsponsor

Balsponsor bij deze wedstrijd was de partij van Marc Weterings: Rijswijks Belang. Als oud lid van Vredenburch is hij altijd zeer betrokken bij de club. Een paar keer per seizoen wil hij dit laten blijken via deze sponsoring. Ook de derde helft, met zangertje, laat hij zich dan gelden.