Scheidsrechter

J. Peerenboom

Accommodatie

Onbekend

Op deze zonnige zaterdagmorgen speelt Vredenburch C2 thuis zijn vierde bekerwedstrijd tegen DHL C1. Vandaag het debuut in de C2 van keeper Nicky en onze nieuwe speler Mert die voor het eerst voor vredenburch in actie komt het valt voor hem niet mee omdat hij altijd straat voetbal gewend en daarom nog niet veel ervaring heeft op veld. Diego en Anthony beginnen in de wissel evenals Joshua die nog kampt met een blessure. De leider heeft een verrassende opstelling gemaakt. De vaste links- en rechtsvoor spelers, Tommy en Jim beginnen in de achterhoede en Baris en Jessy komen op Links en Rechts buiten de overige spelers worden min of meer op hun eigen plek gezet.

De wedstrijd begint met een aanvallende voorhoede en een ijzersterke verdediging. Na een aantal mooie kansen is het Tommy die met een sterke pass Jessy de kans geeft om het eerste doel te scoren. En dit gebeurt….de toon is gezet. Verder in de “Beestmodus”! Net voor rust schiet Jordy met een voorzet van Michael het tweede goal. Er wordt gevochten en Vredenburch speelt aanvallend en sterk. Diego komt het team versterken op rechtshalf positie en vormt samen met Tom een ijzersterk duo. Net voor rust wordt Jim vanwege een blessure gewisseld met Joshua, die het toch gaat proberen. Er wordt nog steeds aanvallend gespeeld en uit het niets schiet Jordy vanaf afstand een prachtig doelpunt. De tegenpartij krijgt wel wat kansen maar onze keeper tikt de ballen gemakkelijk uit het goal. Met 3-0 gaan we de rust in.

In kleedkamer wordt de eerste helft uitvoerig besproken en worden de mannen klaargestoomd voor de tweede helft.Hun taakje is simpel hou die 3-0 vast en ga geen gekken dingen doen. In de tweede helft begint de vermoeidheid en de verschillende blessures toe te slaan en het wordt 3-1. Vredenburch moet zijn hoofd er bij houden. Helaas wordt het na korte tijd 3-2. Om nog meer tegen doelpunten te voorkomen word Younes op linksback gezet om de snelle buitenspelers van DHL te stoppen.

Maar wij blijven nog op voorsprong. Er worden diverse pogingen gedaan om nog een puntje te pakken maar de keeper van DHL klemt deze ballen goed vast. Eindelijk luk het onze spits Michael, na diverse pogingen, te scoren. Net voor tijd 4-2. Mannen vandaag weer veel passie en karakter gezien. De leider en trainer zijn trots op jullie. Volgende week weer winnen?