Datum

3 oktober 2015 13:35

Accommodatie

Onbekend

Op deze zaterdagmiddag staat de wedstrijd tegen de koploper van de bekercompetitie gepland.

De C2 komt goed vertegenwoordigd het veld op. Quincy in plaats van Nicky in het goal. Noah start zijn eerste wedstrijd bij de C2 in de basis. Gelijk in het begin van de wedstrijd begint Wippolder sterk te spelen en krijgt de eerste kans om te scoren. Gelukkig was dit schot naast. Er volgen wat corners die Quincy keurig uit het goal weet te houden. Er wordt veel op onze helft gespeeld maar de verdediging van Vredenburch houdt zich sterk. Vredenburch weet de bal naar de andere helft te krijgen en er wordt hard gewerkt. Via een mooie pass van Jim op Jessy lijkt het erop dat Jessy ons eerste doelpunt gaat scoren maar helaas kwam de bal buitenkant paal terecht. Door een inschattingsfout van Vredenburch wordt het helaas 1-0. Kort hierna volgt het tweede goal van Wippolder. Vredenburch krijgt nog wat mooie kansen maar helaas blijft ons doelsaldo op nul staan.

Begin tweede helft wordt het helaas door een snelle counter 3-0 en nog  paar minuten later is de verdediging nog zo onder de indruk van het vorige doelpunt dat de spits van Wippolder zo tussen twee man door glipt en recht op Quincy af gaat 4-0 . Het ziet er naar uit dat de tegenstanders de tweede helft wat gaat verslappen en Vredenburch begint meer druk op de bal te zetten . Er zijn heel wat mooie acties te zien en de jongens van Vredenburch hebben zich herpakt. Een overtreding op Jordy legt het spel even neer. Na een vrije trap schiet Michael vanaf de middellijn het eerste goal, 4-1! Michael heeft de smaak te pakken en schiet binnen tien minuten het tweede goal, 4-2. Vredenburch is ineens te sterk voor Wippolder en het wordt 4-3! met een  Mooie HATTRICK van Michael. Na een strakke pass van Michael op Moos heeft Moos de kans om 4-4 te maken maar de keeper van Wippolder heeft een goede reflex en houdt de bal tegen. Wippolder heeft door de Vredenburch aan de sterkere hand is en weet op slinkse wijze veel tijd te rekken, Hierdoor is er waar weinig tijd om de 4-4 binnen te tikken.

Helaas weer een overtreding op Jordy die resulteert in een gele kaart.

De laatste minuten van de wedstrijd speelt Wippolder met tien man maar ondanks de man minder situatie komen we er net niet door heen en met een eindstand van 4-3 fluit te scheidsrechter af.

Het is jammer dat we om te zien dat wij pas 15 minuten voor tijd weten te gaan voetballen maar ondanks dat hebben we ons toch goed terug gevochten. Het was een spannende wedstrijd om te zien en de supporters hebben er van genoten!!