0 - 6

Vredenburch JO13-6

D-pupillen, D6, Groep 8 18

3 oktober 2015 9:45

Zaterdagochtend stond de wedstrijd voor ons op het programma tegen Duno. Op de ranglijst konden we zien dat Duno nog niet had gewonnen, maar dat betekent helemaal niks.
In de 1e paar minuten werd Liam 2x weggestuurd aan de rechterkant en wat dan ook 2x tot een goal leidde. Daarna werd Duno iets sterker maar konden we het verdedigend oplossen met een terugspeel bal op Joep die dan op zijn beurt super rustig blijft waardoor we weer verder konden voetballen.
Na een voorzet op liam van kevin m. probeerde liam de bal met een soort van omhaal terug te leggen. Dit lukte prachtig en de bal werd ook keurig afgerond door rahat alleen floot de scheids voor buitenspel, wat overigens onmogelijk was!
Het laatste echte wapenfeit van de 1e helft was de penalty van Bryant die hij jammer genoeg mistte, maar je moet het maar zo zien; als je hem niet neemt kan je niet missen ook!
Na de rust kwam Kubat het veld in voor Rahat en aan het eind van de 1e helft was Ahmed al gewisseld voor Julian.
De 2e helft ging wederom goed van start door onze boys met mooie combinaties en een aantal goede goals!
Na een minuut of 5 kwam Kubat heel ongelukkig terecht op zijn pols. Hij heeft het nog wel even geprobeerd, wat hij trouwens wel heel goed deed, maar de pijn aan zijn pols was te heftig. Rahat kwam weer het veld in voor Kubat.
We hebben de wedstrijd lekker uitgevoetbald en uiteindelijk stond er 0-6 op het scorebord!
Gasten echt super goed gevoetbald!! Met nog de complimenten van de grensrechter van Duno en de scheidsrechter dat we bovenal een nette groep gasten, ook nog eens heel goed kunnen voetballen!

Na de wedstrijd kwam alleen nog het droevige bericht vanuit het ziekenhuis dat Kubat zijn pols op 2 plekken heeft gebroken! Super veel sterkte Kubi! We zullen je missen volgende week als we tegen Escamp moeten.
Als we deze wedstrijd winnen eindigen we met deze groep als 1e in de bekerpoule!!