Accommodatie

Onbekend

Op deze koude natte en vooral vroege zaterdag ochtend staat Haaglandia op de agenda.
Eerst met ze alle op de foto voor de site en dan gaan we los op “de burcht”
Helaas loopt de wedstrijd enorm uit ivm onduidelijkheid wie er deze wedstrijd gaat fluiten dus na wat improvisatie staat scheidsrechter  Weissman op het veld om onze wedstrijd in goede banen te leiden.

We beginnen met 2 invallers van de C3 (Cenk & Indy) in de basis omdat er helaas een aantal spelers niet helemaal fit zijn om een hele wedstrijd te spelen.
Deze voelen zich gelijk thuis binnen ons team en we zijn ook sterk begonnen in de begin fase, er zijn wat kansen voor Vredenburch alleen staat ons vizier nog niet op scherp en gaat de bal niet tegen het net.
Met Joshua als aanvoerder en laatste man word de verdediging als 1 front neergezet zodat er niemand doorheen kan komen.

We creëren veel kansen en komen er vaak doorheen maar de  keeper weet het iedere keer te stoppen.
Na een aantal minuten is er een klein opstootje langs de zijlijn tussen de vlagger van Vredenburch en de leider van Haaglandia.
Want onze zeer bekwame vlagger vlagt terecht voor buitenspel echter is de leider van de Haaglandia het er niet mee eens en er ontstaat helaas een vervelende discussie , de scheidsrechter legt vervolgens de wedstrijd stil en lost dit vakkundig op en weet dit probleem goed op te lossen.
Er zijn de gehele wedstrijd veel kansen voor beide partijen maar Vredenburch is aan de betere hand alleen hebben vandaag helaas 2 tegenstanders omdat wij tegen Haaglandia strijden maar vooral tegen ons zelf.
We zijn te gretig en gebrand om deze wedstrijd te winnen en dat gaat ten koste van onze concentratie.

We gaan met 0-0 de rust in en de leider geeft aan bij de boys dat ze deze wedstrijd niet hoeven te verliezen ondanks dat Haaglandia ook wat kansjes heeft gekregen.
Maar door de Uitstekende keepers kwaliteiten van Nick heeft Haaglandia eigenlijk geen schijn van kans!!!
De 2de helft merken beide ploegen dat de tijd begint te dringen om de overwinning binnen te halen, de duels worden steeds feller en harder
Vredenburch verandert ook wat in de taktiek en gaat iets aanvallender spelen met Younes in de spits voor de snelle counter en michael op het middenveld.
Diego word terug gezet op rechtshalf als extra versterking voor de omschakeling en Tom komt op rechtsbuiten , Abdul gaat van het middenveld naar voorstopper .

In de fase van de wedstrijd proberen we het vuur aan de schenen te zetten en proberen we steeds vaker op snelheid eruit te komen maar op een of andere manier wil je de bal er maar niet in dit tot frustratie van de spelers.

5 minuten voor tijd word Tom van achteren aangevallen op een wel zeer onsportieve manier hierdoor heeft hij veel moeite om zijn emoties in bedwang te houden en gaat hij verhaal halen bij zijn tegenstander maar voor de boel escaleert haal de leider hem uit het veld om te rust te komen en om bij te komen van zijn blessure.

Eindstand word uiteindelijk gezet op 0-0 wat voor de C2 het hoogst haalbare resultaat was om te behalen.

De woorden van de leider

Heren voetballers C2 ik ben enorm trots om te zien hoe jullie zijn omgegaan met deze wedstrijd.

Het was zeer zeker niet ons beste partij die we hebben gespeeld maar dat kwam omdat wij het ons zelf onnodig moeilijk maakte.

Neemt niet weg dat wij NIKS hebben weggeven en dat is iets om trots op te zijn want dit soort wedstrijden heb je er helaas bij.

Hier Leer ik maar ook jullie weer van , maar ik kan wel zeggen dat ik erg blij ben dat ik deel uit maak van dit fantastische team en ben blij wat wij hebben bereikt tot nu toe !!!

!!Kleine opmerking voor alle ouders en supporters!!

Laat het coachen over aan de leider/trainer !!! dit brengt alleen maar onrust in het veld en dat is iets wat we niet willen hebben !!!

Support de spelers daar hebben zij veel meer aan !!!