4 - 1

Escamp hsv D2

D-pupillen, D6, Groep 8 18

10 oktober 2015 10:15

Vandaag stond voor de D6 de wedstrijd tegen Escamp op het programma. Vooraf naar de stand gekeken zagen we dat Escamp pas 3 doelpunten tegen had gekregen en ook nog eens in 1 wedstrijd. Op voorhand dus een lastige wedstrijd tegen de koploper.
Wij moesten er dan ook alles aan gaan doen om te winnen want alleen dan konden we de bekercompetitie winnen. Toen de wedstrijd begon, trouwens uitstekend gefloten door Johan Brouwer, werden we meteen wat achteruit gedrukt door de tegenstander. Gelukkig leidde dit niet tot kansen van Escamp door goed verdedigen van David, Kevin, Ahmed en Julian. Langzaam aan kwamen we onder de druk van Escamp vandaan door hard werken van het middenveld aangevoerd door Stijn die op de flanken geholpen werd door Shameer en Hashem. Dit leidde wel meteen de 1-0 en de 2-0 in voor ons allebei gescoord door Rahat maar goed voorbereid door Liam en Bryant. Het 2e kwartier van de 1e helft leverde helemaal geen gevaar meer op bij Joep voor de goal maar nog wel een beauty van een goal van Hashem! Net buiten de "zestien" kwam hij aan de bal en poeierde de bal hierna over de keeper van Escamp heen! In de rust werd Bryant vervangen door Kevin h op de linksvoor plaats en verder geen veranderingen omdat Kubat natuurlijk moest toekijken omdat zijn pols nog in het gips zit.
Meteen na de rust stonden we even met zn allen te slapen wat dan ook gelijk de 3-1 betekende. Gelukkig pakte iedereen gewoon weer de draad op waar we de 1e helft gebleven waren. De mooiste goal van de wedstrijd was de 4-1 van Rahat, na een diepe bal vanuit het middenveld sprintte Rahat achter de bal aan en kon daarna de bal over de net iets te laat uitkomende keeper van Escamp heen schieten! Prachtig!!

Dit was tevens de eindstand.
Gasten wat hebben jullie goed gevoetbald!  Ik en ik weet ook zeker iedereen langs het veld heeft staan te genieten van jullie! Nu gaan we lekker de competie in en natuurlijk de volgende ronde van de beker want na deze uitslag hebben we de bekercompetitie gewonnen!!!