RAS D3

D-pupillen, D6, Groep 8 18

24 oktober 2015 10:15

A. v.d. Vlist

Vanmorgen moesten we als bekerpoule winnaar spelen tegen ras die buiten mededinging meededen in onze poule. De wedstrijd begon netjes op tijd en meteen was al duidelijk dat we deze wedstrijd veel in de aanval konden zijn. Met de hulp van ayuub, bedankt nog, gingen we gretig van start zonder ahmed hashem en joep. Kevin H stond als inval keeper een beetje wortel te schieten de 1e helft, hij heeft nl wel geteld 0 ballen gehad! We gingen dan ook de rust in met 5-0! Na een snelle pep-talk op het veld en met julian in de goal voor kevin begonnen we aan de 2e helft! De 2e helft was qua voetbal wat beter als de 1e helft wat nog resulteerde in 4 doelpunten. Na de wedstrijd was er dan eindelijk het beloofde patatje met een drankje erbij,want belofte maakt schuld! Gasten gefeliciteerd met het winnen van de bekercompetitie en vanaf volgende week een klasse hoger starten in de competitie!!