Vredenburch JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 3e klasse 06

31 oktober 2015 11:45

Deze week is de definitieve C selectie bekend gemaakt. Met toevoeging van  Antony en Cenk is leider Roy blij met deze samenstelling.

Op deze zonnige zaterdag zijn wij te gast bij RKDEO.In de wissel starten Michael, Diego en Jessy. De jongens beginnen vol goede moed maar al snel blijkt dat de tegenstander net even wat sneller, feller en gecontroleerder speelt. De bal blijft helaas alleen aan onze speelhelft. De C2 staat hard te werken en dit resulteert in een aanval van Vredenburch. Na een overtreding neemt Michael de vrije trap en schiet de bal knoeihard richting het goal. Helaas houdt de keeper de bal tegen. Er komen nog wat kansen voor ons maar al snel komt RKDEO weer met de aanval. De tegenpartij heeft zoveel kansen om te scoren maar onze superkeeper Nicky tikt de ballen er keer op keer uit. Vrije trap voor RKDEO, recht in de armen van onze keeper. Door een mooie steekpass van Jessy komt Younes 1 op 1 met de keeper en weet het 0-1 te maken. Rust 0-1!

Na de rust begint het spel matig en traag. Er worden mooie combinaties gemaakt en duels worden niet uit de weggegaan. Na een aanval van de snelle spits van RKDEO weten zij toch de stand gelijk te maken.Door commentaar te leveren op de wedstrijd leiding  mag Micheal  voor 10 minuten stoom afblazen langs de kant . Kort hierna wordt ook Baris uit het veld gestuurd vanwege dezelfde reden. Vredenburch gaat met 9 man verder het is tevens het keerpunt in de wedstrijd.Er wordt gestreden bij ons goal maar het valt niet mee 2 man minder in het veld en RKDEO weet het 2-1 te maken. Hierna volgen nog twee onverwachtse acties van RKDEO en is de verdediging niet alert genoeg. Met 4-1 wordt de eerste competitiewedstrijd afgesloten.

De Leider heeft na afloop in de kleedkamer iedereen aangesproken over het gedrag in het veld en wil voor de volgende wedstrijden dat dit niet meer voorkomt !!