2 - 6

Vredenburch JO15-1

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 06P

31 oktober 2015 14:15

Voor de eerste wedstrijd in de 2e klasse promotie moest C1 naar Pijnacker. Zonder Sjoerd die een schooltrip had, was Oliveo de tegenstander. Om de selectie van 12 toch op peil te brengen werden Baris en Kebron van C2 snel ingevlogen. Zij zaten, net als Bart, op de bank.

Vredenburch begon sterk en geconcentreerd aan de wedstrijd in het heerlijke najaarszonnetje. De tegenstander werd goed vastgezet en dat leverde behoorlijk veel balbezit op. Dat resulteerde in de eerste 10 minuten nog niet direct in grote kansen, totdat Eray een echte spitsengoal maakte. Vanuit de draai schoot hij de bal goed in en vanaf dat moment ging het hard. Eigenlijk leverde iedere volgende kans een goal op. Delano 2x, Oulid en nogmaals Eray zorgden voor een zeer comfortabele ruststand van 0-5.

Na rust leek de dadendrang van Vredenburch niet te stuiten, want na een paar minuten was het alweer raak. Na een poging van Delano belandde de bal voor de voeten van Gijs. Die schoof de bal beheerst, maar met een behoorlijke vaart in het doel van de tegenstander, 0-6. Bart werd na dit doelpunt ingebracht voor Mikaèl. Vredenburch bleef de betere ploeg, maar hier en daar lieten ze de teugels wat vieren. Uit een counter wist Oliveo tegen te scoren en het duel ging als een nachtkaars uit. Baris en Kebron kwamen een kwartier voor tijd Eray en Johnny vervangen. In de slotfase was er nog een vrije trap die door de tegenstander in ons strafschopgebied werd ingebracht. Een kleine onoplettendheid zorgde voor de tweede treffer van de gastheren, 2-6. Al met al een sterke wedstrijd van onze mannen en een terechte overwinning.