Den Hoorn D8

D-pupillen zaterdag, D6, 7e klasse 11

31 oktober 2015 8:30

A. v.d. Vlist

Vanmorgen eindelijk de 1e competitie wedstrijd van dit seizoen in een klasse hoger tegen Den Hoorn. Het begin van de wedstrijd was heel rommelig waardoor de tegenstander heel snel een hele grote kans kreeg, die ze gelukkig naast schoten.
Meteen daarop pakten we het goed op en gingen we ons eigen spelletje spelen wat resulteerde in aardig wat kansen alleen stond het visier niet op scherp, jammer genoeg. In een van de spaarzame uitvallen kon Den Hoorn de 0-1 scoren, op dat moment geheel tegen de verhoudingen in. Halverwege de 1e helft hadden we echt recht op een penalty toen Kubat flink onderuit werd gehaald door de keeper. Helaas zag de scheidsrechter dit anders als ons en tot onze teleurstelling moest Kubat het veld geblesseerd verlaten! Sterkte! In de rust met een bekertje ranja hadden we toch zeker het gevoel dat er nog wat te halen viel bij de tegenstander. Dat bleek ook wel aan het aantal kansen die weer gecreëerd werden alleen gaat dan die voetbal wet tellen dat als je ze zelf niet maakt dat dan de tegenstander ze wel maakt. 0-2 dus... Maar nog steeds hebben die gasten gestreden voor elke meter om wat te veranderen aan deze onterechte tussenstand. Jammer genoeg is dit niet gelukt, maar wat heb ik genoten van jullie inzet en positie spel, als we de kansen nu ook nog gaan afmaken komt het helemaal goed!