DHL D1

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 05P

7 november 2015 8:30

R. Marquard

D1 wilde zich vandaag in alle vroegte revancheren voor het onnodige puntverlies van vorige week. Dit moest het doen onder trieste omstandigheden. Trainer Cilio verloor deze week zijn moeder en Marciano was daarom deze ochtend de hoofdcoach. Om wat afleiding te zoeken was Cilio toch aanwezig en uit respect werd er voorafgaande aan de wedstrijd één minuut stilte gehouden.

De tegenstander was DHL, die via de bekerronde met een sterk team in deze promotieklasse is beland. Dit deden zij onder leiding van twee trainers met Vredenburchbloed namelijk Ron Triep en Rob Warmenhoven.

D1 miste vandaag motor Josh die geblesseerd is. Daardoor speelde Andy op 10 en zaten Timo en Kevin van D2 op de bank.

Vanaf het begin van de wedstrijd domineerde D1. Met een sterke Mo als aanvoerder werd de aanval gezocht. Hij was het die na een lange rush over de linkerkant Vredenburch op voorsprong bracht. Er waren vandaag weinig zwakke plekken te zien in het spel van de thuisploeg waar Valentino als laatste man voor keeper Leon sterk speelde en nu ook verbaal leiding gaat geven aan de rest van de achterhoede. Toch moest Leon zich een keer aardig strekken op een schot van DHL, maar hij tikte de bal bekwaam over het doel. Met het creatieve middenveld werd DHL daarna overlopen. Bij rust was het 5-0, waarbij het doelpunt van Jop er één was om in te lijsten. Ook de kleine behendige Mousa had bijgedragen aan de score en speelde ook een prima wedstrijd.

Helaas heb ik na rust de wedstrijd niet meer helemaal kunnen volgen. Kevin en Timo kwamen na rust in ieder geval binnen de lijnen en  het scorebord gaf uiteindelijk 7-2 aan. De 3-3 van vorige week werd hiermee weggespoeld. Goed gespeeld mannen!

Namens alles en iedereen binnen Vredenburch wensen wij Cilio en de rest van zijn familie heel veel sterkte de komende tijd!