7 november 2015 9:00

B. van Lith

Vredenburch C2 heeft sinds deze week training van …., een oudvoetballer op hoog niveau…..

Tijdens de warming up van het team houdt Roy een ‘positief coachen’ praatje in de bestuurskamer. Fijn dat er zoveel ouders de tijd hebben genomen om te luisteren.

In de wissel starten Michael, Younes, Baris en Kebron. In de verdediging staat ‘onze’ Bart weer opgesteld. De C2 begint sterk maar als snel blijkt dat Concordia technisch beter onderlegd is. Beter samenspel zorgt al snel voor het eerste doelpunt van Concordia. De snelle spits weet zijn weg door onze verdediging te vinden. 0-1.

De bal is voornamelijk op onze helft en de verdedigers van Vredenburch strijden als een pitbull. Maar dan toch weet Concordia die ene kans goed te benutten en is het 0-2!

Cenk wordt gewisseld voor Younes die vol de wedstrijd in gaat. Helaas zijn wij steeds de bal kwijt. Door een mooi samenspel van Concordia weten zij het 0-3 te maken. Er zijn veel kansen voor Concordia maar gelukkig weet Nicky een hoop ballen uit het goal te tikken. Vredenburch blijft vechten, de bal blijft zelfs aan de andere kant. Met 0-4 gaan wij de rust in.

Na de rust in de wissel: Diego, Jim en Joshua en Cenk. De voorhoede heeft maar een doel: scoren! Dat lukt Baris al vrij snel 1-4! Vredenburch komt in het spel en wordt goed samengespeeld.
Younes word vaak de diepte in gespeeld waardoor hij zo in 1 streep richting het goal kan lopen helaas lukt het hem niet om de bal erin te krijgen.

ook Michael krijgt een aantal kansjes maar al zijn harde werk word helaas niet beloond.

Hoewel Vredenburch niet meer heeft kunnen scoren hebben zij een geweldige tweede helft aan spel laten zien.

Man of the Match was onze tijger Noah die als een beest heeft staan werken en het uitstekend heeft gedaan.

Helaas hebben we de eerste helft matig gespeeld en 4 doelpunten tegen gekregen maar de tweede helft is Concordia er geen een keer door heen gekomen en hadden we de boel goed op slot.

Eindconclusie:

1ste helft 0-4 verloren 2de helft 1-0 winst

Aankomende zaterdag staat een oude bekende op het schema en als wij net zo spelen als de 2de helft van afgelopen zaterdag dan sluit ik een monsterzege niet uit.