4 - 3

Gr.WII VAC E6

E-pupillen zaterdag, E3, 4e klasse 08

7 november 2015 11:00

Na toch wel een kleine deceptie bij WIK met mijn eigen team toch maar even terug naar Vredenburch om nog een wedstrijdje te kijken. Nog even snel op de app gekeken voor het programma en de E3 moest het dan worden met een schuin oog naar de E2. Eenmaal op het complex werd ik al snel aangesproken door Danny of ik nog "wat te doen" had. Dat "wat te doen" bleek dus al heel snel of ik wilde fluiten en we starten over een half uurtje. Ja dacht ik lijkt me leuk, tijdje geleden dat ik had gefloten. Boven in de bestuurskamer een nieuwe fluit gescoord en op naar veld 4.

Toen eenmaal de wedstrijd begonnen was bleek al snel dat de E3 het niet voor niets zou krijgen. Er liepen toch wel een paar hele leuke voetballertjes rond bij Graaf Willem. Al snel werd het 0-2 wat geheel in verhouding was met het beeld in de wedstrijd. Toch kon de E3 zich goed herpakken wat resulteerde in de 2-1. Na deze treffer was het eigenlijk alleen nog de E3 wat de klok sloeg, aanval na aanval moest worden afgeslagen door Graaf Willem. Gelukkig voor hun deed het aluminium ook zijn werk, wat dan ook mooi is om te zien hoe de leiders reageren als er dan een schitterend afstandschot op de lat komt, soms misschien nog wel mooier als een goal. Uiteindelijk kon Graaf Willem de voorsprong niet vasthouden en floot ik voor de rust met een 2-2 tussenstand.

Tijd voor de leiders om in aktie te komen. Vol met aanwijzingen en een nieuw strijdplan stonden de 2 team's uiteindelijk klaar voor de 2e helft.

De E3 ging verder met waar ze de 1e helft waren geëindigd, aanvallen met af en toe goed combinatie voetbal en anders vol op karakter. Graaf Willem stond met de rug tegen de muur! Maar wat ik al eerder zei, ook bij "hun" liepen goede voetballers rond. Een schitterende solo betekende dan ook de 2-3. Zonder enige echte teleurstelling ging de E3 vol opzoek naar de gelijkmaker. Op karakter lukte dit ook! 3-3 dus met nog een paar minuten te spelen. In plaats van de 3-3 vasthouden deed de E3 er nog een schepje bovenop onder vol enthousiasme van Danny en Barry. Na een afgeslagen corner kon Senna de 4-3 tegen de touwen aan vuren! Hierna gebeurde er weinig meer wat de eindstand nog had kunnen veranderen. Na 2x 25 minuten kon ik dan ook affluiten met een terechte winnaar en bovenal een hele sportieve wedstrijd!
Katertje van mijn eigen team zo goed als weg en met een goed gevoel terug naar de bestuurskamer om de uitslag doortegeven en die nieuwe fluit terug te geven voor de volgende die die vraag (heb je nog wat te doen) misschien nog krijgt vandaag.