“C1 lijdt eerste nederlaag van het seizoen”.

Datum

5 december 2015 11:45

Accommodatie

Onbekend

Na een gelijkspel en vijf overwinningen in de beker en vier competitiezeges, lukte het Vredenburch niet de tiende wedstrijd op rij te winnen. Uit tegen RKDEO was de C1 al bij rust kansloos en werd een 3-0 nederlaag geleden. Ik was pas in de rust aanwezig en heb wat er in de eerste helft gebeurde dan ook “van horen zeggen”.

Sten was er in de eerste helft niet bij. De laatste man werd als gevolg van een knie blessure nog gespaard en zat daarom op de bank. RKDEO leek gezien de eerdere uitslagen op voorhand een tegenstander van formaat. Vredenburch was dus gewaarschuwd. Toch ontbrak het de ploeg voor rust aan felheid en beleving. Iets waar de tegenpartij geen gebrek aan had. RKDEO speelde fanatiek, zat er bovenop en gaf Vredenburch totaal geen tijd en ruimte. Ook vielen linksback Moos en centrumspits Erray geblesseerd uit, en zat Gijs een groot deel van de eerste helft op de bank, waardoor er wel veel in het team geschoven moest worden. Barros kwam als linksback te spelen. Bij rust was de stand al 3-0.

Sten kwam de tweede helft wel in het veld, maar speelde toen als spits. Hij verschoof later naar het middenveld. Na rust bood Vredenburch wel beter tegenstand. Het geloof was toen echter bij veel spelers verdwenen en het lukte de C1 niet echt om veel bezieling in het spel te leggen. Het gebeurde dit jaar nog niet eerder dat het Vredenburch de hele wedstrijd niet lukte te scoren. In de thuiswedstrijd met de ploeg uit Nootdorp heeft de C1 dus heel wat goed te maken, en moet het laten zien dat het dan niet voor deze tegenstander hoeft onder te doen.

Volgende week voor de derde keer tegen Semper, dat er na twee nederlagen in thuiswedstrijden, op gebrand zal zijn niet voor een derde keer te verliezen. Vredenburch wil natuurlijk bovenin een rol van betekenis blijven spelen en moet deze partij daarom winnen. Tegen sterke ploegen als DSVP, RKDEO en over twee weken Forum Sport willen we graag een andere mentaliteit zien dan op 5 december het geval was.

Veel succes in de rest van het seizoen!!!!