Datum

10 februari 2016 18:00

Accommodatie

Onbekend

Na afgelasting een week geleden, werd vanavond de wedstrijd tegen DHL ingehaald. De teams hadden tot op heden evenveel punten vergaard, dus dat beloofde een spannende strijd te worden, ondanks dat de heenwedstrijd in een grote overwinning voor onze D1 eindigde.

Vredenburch schoot uit de startblokken en stond zo snel op 0-2 dat de verslaggever dat heeft gemist. Ook de aansluitingstreffer van DHL is hem ontgaan. Wel was het speelbeeld daarna duidelijk. Zo waren de eerste minuten volgens overlevering duidelijk voor Vredenburch, maar ontstond er na de goal van DHL een gelijkwaardige strijd. De spelers van DHL hadden duidelijk de schroom van de beginfase van zich afgegooid. Tot aan de rust waren er weinig grote kansen zodat het 1-2 bleef.

Na rust startte Vredenburch wederom sterk en zette DHL onder de druk. Dat duurde echter niet lang en DHL ging op jacht naar de gelijkmaker. Na ongeveer een kwartier in de tweede helft viel deze ook en Vredenburch moest aan de bak. De wedstrijd was leuk om te zien en er werd van beide kanten flink gestreden. Mo nam zijn ploeg uiteindelijk op sleeptouw. Met sterke dribbels vanaf links stichtte hij meerdere keren gevaar, maar de kansen leverde geen doelpunten op. Vredenburch was in de aanval, maar DHL loerde ook op een kans. Toch was uiteindelijk Mo de matchwinnaar. Na weer een mooie dribbel schoot hij de bal met zijn linker vanaf randje zestien in de bovenhoek. Een prachtig doelpunt, waarna nog vele kansen volgden om de wedstrijd te beslissen. Dat gebeurde niet, zodat het voor de uitspelende ploeg billenknijpen was tot het laatste fluitsignaal. Een zwaarbevochten overwinning voor de mannen, maar het wordt weer tijd om naar boven te kijken! Succes!