RKAVV C3

C-junioren zaterdag, C2, 3e klasse 06

13 februari 2016 12:15

R. Marquard

Voor de tweede week op rij speelde C2 thuis op veld 4. Tegen RKAVV was nog niet eerder gespeeld, maar het beloofde weer een zware kluif te worden. Voorafgaande aan de wedstrijd was het nog even zoeken naar een scheidsrechter, maar uiteindelijk pakte John de fluit op.

Met twee spelers in de basis die al een helft bij C1 in de benen hadden en een bank met Jessy, Tom en Antony werd er afgetrapt. Binnen een seconde of 30 kreeg de tegenstander direct twee kansen, waarbij de tweede ook meteen een doelpunt was, 0-1. De scheidsrechter verzocht vervolgens om vier hoekvlaggen, die helaas niet meer aanwezig waren in het ballenhok. Dat een ander team er acht mee had genomen naar veld 2 en deze daar ook alle acht had laten staan, zorgde ervoor dat de verslaggever de 0-2 had gemist. Een desastreus begin dus voor onze mannen in een wedstrijd die eigenlijk helemaal niet leuk was. Een grimmige sfeer op het veld met veel ge-emmer tussen tegenstanders her en der op het veld. Een fikse overtreding leverde Abdel een behoorlijk blessure op en hij moest naar de kant. Jessy kwam voor hem in het veld. Wel was het inmiddels 0-3 geworden, na een klein inschattingsfoutje van onze laatste man. Invaller Jessy liet vervolgens zien waar het om gaat. Hij viel gedreven in en met goed doorzetten over de rechterkant maakte hij vlak voor rust de 1-3.

In de tweede helft schoof Michael door naar de spits, nam de sterk spelende Kebron zijn plek in het centrum over en startte Antony als rechtsback. Tom was op rechts in het veld gekomen voor Jack. Moedig streden onze mannen voor een goed resultaat, maar het zat er vandaag in deze wedstrijd gewoon niet in. Het werd uiteindelijk een 1-5 nederlaag. Snel vergeten deze pot en met een positieve instelling naar de volgende! Maar eerst even vakantie.