A. Speler

Accommodatie

Onbekend

Inhaal weekend betekende voor de E2 gewoon voetballen. Door de vele afkeuringen was er sowieso een vol programma bij Vredenburch.

Op het keurige tijdstip van 9:45 uur trappen wij af tegen VCS E1, de hekkensluiter. Omdat er geen scheidsrechter is, was ik de gelukkige om deze pot te fluiten. Maar ik reken erop dat er volgende keer een andere ouder staat te popelen om te fluiten ; )
De wedstrijd is in de eerste periode wat rommelig. Het lijkt een beetje een F wedstrijd. Je wil dan dingen roepen tegen de jongens omdat je dat gewend bent, maar dat mag niet als scheids.
Af en toe geef ik stiekem wel een tip natuurlijk.

Ondanks dat het rommelig is, merk je wel dat Vredenburch gevaarlijker is en ook kansen krijgt.
Op het moment dat Elbaaz in de ploeg komt veranderde er wat. Er wordt dan beter opgebouwd en de afvallende ballen zijn voor hem, die dan weer Dylan of Samir kan bedienen. Kort daarna valt dan ook de 1-0. Via een soort volley maakt Dylan mooi af.
Ik weet niet precies het score verloop meer. Volgens mij maakt Enzo de 2-0 en is dat ook de ruststand.

Steef geeft aanwijzingen in de rust en als het voetbal wat verzorgder wordt, moet je hier een mooie uitslag neer kunnen zetten.
En dat gebeurd.. En dat is dan weer het voordeel dat ik floot. Ik kon van dichtbij zien wat voor mooie combinaties er kwamen na rust. Je kon aan de gezichten van de jongens zien dat er nu geconcentreerd werd gespeeld en dat ze in hun ooghoek ploeggenoten vrij zagen lopen. Echt gaaf!

Er is een fase waarin VSC nog even aanzet. Ze komen op 3-1. Justin kopt nog een bal van de lijn, Michael en Kelvin komen een paar keer goed uit. Maar daarna vinden onze jongens het wel mooi geweest. De turbo gaat erop en het tikkie takkie voetbal gaat beginnen. We genieten van de ene mooie aanval na de andere. Daarbij is Enzo in de 2e helft een belangrijkere schakel. Na eerst een corner prachtig op het hoofd van Justin te hebben gemikt, maakt hij zelf ook nog een doelpunt  om in te lijsten. Hij neemt de bal aan, kapt een speler uit en schiet de bal van een meter of 15 zo strak in de kruising.

Raphael pikt ook een doelpuntje mee  door de bal op de knie mee te nemen en met rechts af te ronden.
Samir beloond zijn harde werken ook nog met een doelpunt.  Eindstand 6-1.
Maar ik denk dat als VCS deze keeper niet had, dat het wel 12-1 was geworden. Complimenten voor hem.  Volgende week komt koploper Remo op bezoek. "De bal is rond" zullen we maar zeggen…