C-junioren zaterdag, C2, 3e klasse 06

5 maart 2016 12:15

J. Peerenboom

Het was al weer een poos geleden dat vredenburch C2 heeft gevoetbald en de jongens waren vol enthousiast om te knallen.

vanwege de afwezigheid van Leider Roy die bij de C1 moest invallen moets Trainer Nick het wedstrijd plan in zijn eentje bespreken en dit maal in alle rust in de bestuurskamer.

na een wijziging van van het wedstrijd veld zijn de spelers klaar om de warming-up   te beginnen

maar helaas moet trainer Nick al snel weer een aantal veranderingen toe passen inde opstelling vanwege een spier blessure bij Noah die aangeeft niet fit te zijn en toch liever niet in de basis wil starten.

de wedstrijd begint redelijk vlot en onze jongens zijn best lekker aan het spelen en komen ook redelijk snel op voorsprong door een doelpunt van Younez maar de euforie is helaas voor korte duur want door wat geklungel achterin is het ook DHL wat snel het net weet te vinden na ons doelpunt.

het is 1-1 en we moeten weer opnieuw beginnen met het vinden van de doelpunten en de winst.

er worden wat wisselingen toegepast op het middenveld want het loopt niet helemaal lekker

het is wel wederom Younes die zorgt voor de voorsprong de veranderingen hebben hun vruchten afgeworpen.

Maar ondanks de inzet van de spelers zijn wij toch niet geconcentreerd genoeg en laten we met name centraal achterin is er gebrek aan communicatie waardoor DHL met 2 doelpunten ons met een achterstand de rust in gooit.

De spelers worden in de rust weer flink op scherp gezet en Jack gaat eruit voor antony die gaat na verloop van tijd rechtsback spelen en tom komt van een back positie naar rechtsbuiten die heeft vandaag laten zien dat hij op meerdere posities van zeer grote waarde was. in de hoop dat we DHL kunnen verrassen. Bart word ook gewisseld voor Michael die nu centraal komt te spelen naast Kebron die een dijk van een wedstrijd aan het spelen is en enorm veel opruimt achterin. ook Joshua laat het kaas niet van zijn brood eten en laat duidelijk zien dat hij keer op keer zijn tegenstander de baas is want die krijgt geen centimeter ruimte van hem.

nar verloop van tijd is het Michael die de gelijkmaker maakt en weer voor wat rust zorgt in het team die aan het knokken is tegen een achterstand.

maar alsof de duvel ermee speelt komen wij wederom op een achterstand door een heel lullig doelpunt die zelfs onze topper Nick niet kan stoppen ondanks zijn inzet.

Dhl is door het dolle heen en voelen zo kort voor het einde de overwinning en hun eerste 3 punten in deze competitie.

Diego word gewisseld vanwege een lichte kuit blessure wat logisch is want ook hij heeft weer laten zien wat zijn kracht is en de vele meters die hij heeft gemaakt.

de stemming word iets grimmiger en er is een klein opstootje tussen Jim en de keeper van de tegenstander.

uit voorzorg haalt Leider Roy Jim eruit zodat het niet verder escaleert en jack word op links buiten gezet.

vlak voortijd is er nog 1 uitbraak waarbij younez opnieuw word weg gestuurd richting de goal en die brengt de bal bij `Jacky waarna hij onderuit word gehaald door de tegenstander Penalty is het oordeel van de scheidsrechter ( Die een uistekende wedstrijd fluit )

Michael gaat op de 16 mtr stip staan om de penalty te nemen.

Leider Roy kan niet kijken door de spanning en hoort aan het gejuich dat hij erin is geknald door Michael.

eindstand 4-4

het was geen goede wedstrijd maar het was zeker heeel spannend en totaal geen gebrek aan inzet.

we hebben weliswaar niet gewonnen in uitslag maar we zijn wel de morele winnaar en dat zegt genoeg.