3 - 1

Vredenburch JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 3e klasse 06

12 maart 2016 9:30

In een zonnig Zoetermeer werd er afgetrapt tegen DWO dat enkele punten meer heeft dan onze jongens. Op voorhand leek het een lastig potje te worden en later bleek dit ook zo te zijn. De start was wat chaotisch. Er werden heel veel corners weggegeven, maar gelukkig waren die niet echt gevaarlijk. Het team leunde vooral op de achterhoede, want voorin werd de bal nauwelijks vastgehouden en dat gold eigenlijk ook voor het middenveld. Wel werd er door iedereen keihard gewerkt en na zo’n minuut of 25 leverde dat onze eerste grote kans op. Jim ontsnapte aan de linkerkant, kon alleen op de keeper afgaan en maakte de 0-1. Dat dit tegen de verhouding in was, vonden onze jongens lekker boeiend. Een bal op de paal en eentje op de lat waren de gevaarlijkste momenten rond het doel van Nicky, die weer lekker stond te keepen. Het was mooi om met een voorsprong te gaan rusten.

Na rust bleef Michael op het bankie en kwam de niet geheel fitte Diego het veld in. Het bleef maar moeilijk om de bal bij ons te houden en na een minuut of zeven na rust werd het de verdediging te machtig. Een aanvaller van DWO slalomde zich een weg richting doel en maakte de 1-1. Niet heel veel later werd er vanaf de rechterkant een hoge voorzet gegeven die door een DWO’er keihard werd ingekopt. De bal ging onderkant lat en volgens het Hawk Eye van de scheidsrechter was dit een doelpunt, 2-1. De koppies gingen gelukkig niet naar beneden en de strijd ging verder. Zo zie je maar dat je hierdoor gewoon drie 100% kansen krijgt, die er helaas niet ingingen. Jack vergat een keer af te leggen op Jessy en ook Jim had er vandaag meer dan één kunnen en misschien ook wel moeten maken. Dat gebeurde helaas niet en na een counter van DWO was het vervolgens 3-1 en voor wat het resultaat betreft einde oefening.  Wel fijn te zien dat iedereen er vol voor bleef gaan. Met een beetje mazzel hadden we gewoon één of meer punten meegenomen. Trainze!