Gr.WII VAC D3

D-pupillen, D1, Groep 2 5

17 februari 2016 18:30

M. Deekman

Op woensdagavond speelde D1 onder trainingsverlichting de vierde ronde van de bekercompetitie. Het team van Cilio Mitchell was gekoppeld aan Graaf Willem Vac D3. Met een werkend scorebord werd er afgetrapt onder leiding van topscheidsrechter M. Deekman.

D1 kwam flitsend uit de startblokken, want na 41 seconden lag de 1-0 er al in. In het matige licht heb ik alleen niet kunnen zien wie er scoorde. Vredenburch bleek veel sterker dan de tegenstander, maar verzuimde de vele kansen af te maken. Dat kan in een bekerwedstrijd killing zijn, want een uitbraak of tegentreffer kan de tegenstander ineens een boost geven. Toch zag de laatste linie van Vredenburch er solide uit. Met veldheer Valentino als leider werd er geen kans weggegeven. Nou ja misschien een kleintje dan. Een bal op de paal en een grabbelende Joël ging net niet over de doellijn. Overigens stond het toen al 2-0. Voor rust kwamen daar nog twee treffers bij, zodat het comfortabel siroop drinken was.

Na rust wat wissels, maar dat veranderde aan het spelbeeld niet veel. Wel werd er uiteindelijk veel te veel gelopen met de bal, terwijl een pass geven wat minder energie kost. Er werden ook niet te missen kansen gemist, maar toch stond er na 60 minuten een duidelijke 8-0 op het bord. De kwartfinale is hiermee bereikt en dat levert mogelijk weer een leuke wedstrijd op. Succes mannen!