1 - 5

Vredenburch JO13-6

D-pupillen zaterdag, D6, 7e klasse 11

27 februari 2016 11:00

Vandaag de wedstrijd tegen de nummer 2, Den Hoorn. Ahmed, Shameer en Hashem waren er niet door vakantie verplichtingen maar gelukkig hadden we aanvulling vandaag uit de E. Danilo en Enzo, uit de E1.
Nadat we in de kleedkamer de opstelling hadden gemaakt en onze tactiek van vandaag hadden besproken gingen we het veld op. Een beetje een rommelige warming up, omdat de vorige wedstrijd wat uitliep maar dat maakte voor onze 12 gladiatoren niet uit. Met de thuiswedstrijd nog in ons achterhoofd, 2-0 verloren waarbij hun 3 kansen hebben gehad en wij zeker een stuk of 8, begonnen we aan de wedstrijd. Danilo nog even in de wissel en Enzo als linksback. Al snel maakten we vanuit een mooie aanval de 0-1. En vanaf dat moment speelden we eigenlijk een gewonnen wedstrijd. Met de rust stond het al 0-3 en als we dan al een kans weggaven dan stond Joep daar z'n mannetje in de goal!
Na de rust speelden we de wedstrijd op een hele " volwassen" manier uit met een aantal hele mooie aanvallen die jammer genoeg niet beloond werden met een goal! Enzo en Danilo jullie speelden alsof jullie al het hele seizoen bij ons speelden!! Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 5-1 omdat we als team super goed hebben gespeeld! In de rust hadden we al besproken om Den Hoorn de "blauwe kaart" te geven dus na de wedstrijd met z'n allen de kleedkamer in bij Den Hoorn. Kevin M, onze aanvoerder, heeft deze dan ook aan de aanvoerder van Den Hoorn gegeven. Hele leuke reacties vanuit de tegenstander en wat was ik trots op jullie allemaal!