Vredenburch JO13-6

D-pupillen zaterdag, D6, 7e klasse 11

9 april 2016 12:00

Afgelopen zaterdag speelden we met de D6 uit bij DHL. Gelukkig een keer wat later als half 9, nl om 12 uur.
De thuis wedstrijd een week of 3 geleden mondde al uit in een ware thriller dus dat beloofde wat voor vandaag. Thuis kwamen we al heel snel met 1-0 voor waardoor we er heel makkelijk over gingen denken zodat we met 1-4 de rust in gingen. Na een lichte donderspeech toen konden we deze stand ombuigen naar 4-4 en met een beetje meer geluk zelfs nog naar 5-4.
Maar vandaag dus nieuwe ronde nieuwe kansen.
De wedstrijd verliep in het begin al meteen iets meer onze kant op wat alleen nog niet resulteerde in echte kansen, meer speldenprikjes. Maar na een kwartier, 20 minuten voetbal kwam dan toch de verdiende goal van shameer. Een korte 1-2 rond de "16" werd schitterend net te hoog ingeschoten waardoor de keeper kansloos was! Tot aan de rust konden Stijn, David en Joep stand houden met goed verdedigingswerk. In de rust nog even de puntjes op de i gezet waardoor we vol vertrouwen de 2e helft in konden gaan. Dit vertrouwen straalden de boys ook zeker uit waardoor we na een minuut of 10 de score konden verdubbelen. Jason schoot op de goal, de keeper redde goed alleen kwam de bal terug bij Kevin M. die resoluut de 2-0 tegen de touwen schoot! Nu konden we dus helemaal lekker de wedstrijd uit gaan voetballen. Met nog een aantal kansen en zelfs nog een bal op de paal van Kubat dachten we met 2-0 te gaan winnen. Alleen bracht een zondagschot wat ook wel als vuurpijl door het leven kon voor de aansluitingstreffer. Gelukkig konden we het achterin goed dicht houden waardoor we de wedstrijd met 2-1 winnend konden afsluiten! In de wedstrijd hadden we al besloten om DHL de blauwe kaart te geven. Dit hebben we dan ook gedaan, op het veld na de wedstrijd iedereen elkaar een hand geven en na een kleine speech van de leider van DHL kon Kevin M, onze aanvoerder, de blauwe kaart aan de aanvoerder van DHL geven. Super leuk om te geven als team, en ook heel erg leuk om te zien dat hij goed wordt ontvangen door de tegenstander.
En als laatste nog even een compliment voor de groep, de laatste 10 wedstrijden; 1x verloren, van de kampioen, 2x gelijk en 7x gewonnen!!! Super!